Filmbetyg

Modern Family


TV-Serie och Komedi från 2009
0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Betyg 0/10 (0 röster)

Fakta Originaltitel: Modern Family
Status: Har haft premiär

Bidra till denna titel

Du får poäng för allt och kan bli en filmstjärna på Filmbetyg.

Handling

Jay Pritchett är en karlakarl med tillhörande medelålderskris. Han är nygift med bombnedslaget Gloria, en mycket yngre, passionerad och obarmhärtigt sexig colombianska.
Hon är mamma till elvaårige Manny, en hopplös romantiker som tillbringar sin tid med att dagdrömma och skriva poesi. Men Mannys nye äldre plastpappa är inte lika bekväm med att man visar sina känslor och försöker i stället tuffa till honom. Fast det är egentligen Jays minsta problem. Den största utmaningen är att få människor att se honom som Glorias man, inte hennes farsa.

Jays dotter Claire och hennes make, Phil Dunphy, försöker vara två vanliga föräldrar. De vill ha en öppen, sund och ärlig relation med sina tre barn - vilket är lättare sagt än gjort.
Lättare blir det inte heller av att deras tonårsdotter Haley växer upp snabbare än de hinner med, att mellandottern Alex är för smart för sitt eget bästa och att yngsta sonen Luke ger kaos ett ansikte. Dessutom vill Phil vara coola farsan med barnen och deras kompisar. Vilket stjälper mer än hjälper när Claire bara vill få vardagen att fungera smärtfritt. Hennes högsta önskan är att barnen inte växer upp som kopior av henne, med alldeles för mycket supande och hångel.

Jays homosexuelle son Mitchell oroar sig för att hans pappa egentligen inte accepterat honom för den han är. Tillsammans med sin partner sedan fem år tillbaka, Cameron Tucker, har de precis adopterat en liten flicka från Vietnam. Ett stort steg i deras relation. Cameron har en sprudlande personlighet och tenderar ibland att dramatisera situationer när det minst
passar sig. Mitchell är den seriösa och ängsliga av dem, och han är ofta bekymrad att deras förhållande ska bli alldeles för stereotypt bögigt.

Deras vardagsliv blir komiskt accentueras när situationerna fångas av dokumentärfilmsteamet från Holland. Familjerna är visserligen tre till antalet, men de fungerar som en enda stor Modern family.

Medverkande (6)

Skådespelare

Ed O'Neill  Ed O'Neill
Eric Stonestreet Eric Stonestreet
Julie Bowen Julie Bowen
Sarah Hyland Sarah Hyland
Sofía Vergara Sofía Vergara
Ty Burrell Ty Burrell

Fakta

Produktionsbolag

American Broadcasting Company (ABC)

Extern länk

IMDb